Verheijen niet terug bij Sportclub Silvolde

Gepubliceerd: 23-06-2022 21:06.

Stéven Verheijen keert komend seizoen niet terug als hoofdtrainer van Sportclub Silvolde. De oefenmeester, die in 2020 begon bij de hoofdklasser, kampt met de naweeën van een auto-ongeluk en long-covid en wordt opgevolgd door Rob Haveman.

Verheijen zat de afgelopen tijd vanwege prive-omstandigheden al niet meer op de bank. Zijn voorganger bij Silvolde, Dennis van Beukering, was als interim-trainer actief. Het was de bedoeling dat Verheijen deze zomer terug zou keren, maar mede vanwege een auto-ongeluk waarbij hij maandag betrokken raakte en de gevolgen van long-covid, stelt de trainer dat uit. Zijn opvolger Haveman was dit seizoen eindverantwoordelijke bij Bon Boys uit Haaksbergen.

In een verklaring op de website van de hoofdklasser gaat Verheijen in op zijn toekomst: "Ik heb besloten om mijn contract terug te geven en van daaruit langzaam mijn werkzaamheden binnen Sportclub Silvolde op te pakken. Hierbij denken we in samenspraak met het bestuur aan interne ‘train de trainer’ cursussen en scouten van talent. Ik kijk er naar uit om hiermee aan de slag te gaan na mijn herstel."

Foto: REGIO8


Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)