Ulft, Netherlands

Zweedse winnaar Karel Stegeman Toernooi

Het Karel Stegeman Toernooi in Ruurlo is gewonnen door Halmstads BK. De Zweedse ploeg was maandag in de finale met 1-0 te sterk voor KV Mechelen uit België.
Jasper Hazelaar | 23 juni 2022 10:20 | Aangepast op 23 juni 2022 10:20
Het voetbaltoernooi voor jeugdteams vond de afgelopen dagen plaats op het complex van VV Ruurlo. De laatste editie vond in 2019 plaats, ook toen was er met Kalmar FF een Zweedse winnaar. Ditmaal bleek Halmstads BK voor het eerst in de geschiedenis de sterkste. De Zweedse ploeg haalde in 2017 wel de finale, maar verloor toen van Sparta Rotterdam. De derde plek ging dit jaar naar AC Horsens uit Denemarken, nadat zij na strafschoppen afrekenden met het eveneens Deense Aalborg BK.

De Graafschap veroverde door een overwinning na penalty's tegen het Braziliaanse Fluminense de vijfde plaats. Ondanks een overwinning tegen Vitesse op de eerste speeldag, eindigde het thuisspelende VV Ruurlo op de laatste plaats.

Toernooi|

Meest gelezen

Mooi weer zorgt voor drukte bij zwembaden en ijssalons in De Achterhoek

Nick Hermsen | Bart Sollman | Viggo Zweverink | 1 mei 2024 16:52

De organisatie van het Terborg Toernooi heeft het Deense voetbalteam Vejle BK toegevoegd aan het dee...