Ulft, Netherlands

Opnieuw vandalisme bij Sportclub Neede

Voor de tweede week zijn op sportpark ’t Haantje sporen van vandalisme aangetroffen. Nadat vorige week enkele deuren beklad waren met oorlogskreten en geslachtsdelen, zijn dinsdag meubels en ramen beschreven.
Tim Rondeel | 29 juli 2022 10:09 | Aangepast op 29 juli 2022 10:09
"Deze vandalen wilden hun schilderkunsten botvieren op de nieuwe meubels en de ramen, met bijbehorende schunnige en zeker niet gepaste teksten", zo valt te lezen op de site van Sportclub Neede. De club laat weten dat op verschillende plekken camera’s worden opgehangen voor toezicht en controle. De club hoopt dat dit wangedrag niet meer zal voorkomen op het sportpark. "Onze vervolgactie kan namelijk zijn dat wij als bestuur besluiten het sportpark overdag hermetisch af te sluiten voor iedereen dus ook voor alle goedwillende kinderen", meldt het bestuur van de club.

De politie is nog niet ingeschakeld, maar dit zou volgens het bestuur wel een vervolgstap kunnen zijn. "Natuurlijk hopen wij met ons allen dat het zover niet hoeft te komen en hopen we dat degene die gisteren deze zo onnodige vernielingen heeft begaan, zich meldt of dat men ons aangeeft wie het is geweest."

Foto: REGIO8

Lees meer over:

vandalisme|Sportclub Neede|

Meest gelezen

Middeleeuwse boerderij ontdekt in Varsseveld

Bart Sollman | 22 mrt 2024 13:05

De Graafschap tegen Schalke 04 live op REGIO8

Redactie REGIO8 | 22 mrt 2024 13:45

Lees ook

Aanhoudingen na vandalisme in Ruurlo

De politie heeft twee jongemannen aangehouden voor het plegen van meerdere vernielingen in Ruurlo. E...