Ulft, Netherlands

Vrije inloop op vaccinatielocatie Doetinchem

Jasper Hazelaar | 4 maart 2022 12:01 | Aangepast op 4 maart 2022 12:01
Personen kunnen vanaf woensdag zonder afspraak een vaccinatie tegen het coronavirus halen in de nieuwe locatie van de GGD Noord- en Oost-Gelderland in Doetinchem. Later hoopt de organisatie dit ook mogelijk te maken in Lichtenvoorde.

"Zodra de locatie niet meer volloopt met afspraken, is er ruimte voor boosteren zonder afspraak", laat een woordvoerder weten. In de locatie aan de Havenstraat in Doetinchem is dat vanaf woensdagochtend het geval. Lichtenvoorde is momenteel volgens een woordvoerder een van de drukste plekken qua vaccinaties. "Dat is de enige locatie die nog behoorlijk volloopt, dus daar moeten mensen nog even wachten. Maar het kan behoorlijk snel gaan." Zodra het boosteren zonder afspraak mogelijk is, wordt dit kenbaar gemaakt door de GGD.

De personen die wél een afspraak hebben gemaakt, ondervinden volgens de GGD geen hinder van eventuele drukte door mensen zonder afspraak. "De mensen met een afspraak mogen er geen last van hebben, dus worden er meerdere lijnen vrijgehouden voor de mensen zonder afspraak. Je komt dan in een andere priklijn te staan, waarbij je geluk of pech kan hebben qua drukte."

Foto: REGIO8

Lees meer over:

vaccinatielocatie|

Lees ook

Gratis HPV-vaccinatie op Graafschap College slaat niet aan

Leerlingen van het Graafschap College tussen de 18 en 27 konden zich donderdag gratis laten vacciner...

Priklocatie Doetinchem klaar voor gebruik

De nieuwe vaccinatielocatie van de GGD Noord- en Oost Gelderland (GGD NOG) in Doetinchem vervangt va...

Doetinchem krijgt vaccinatielocatie van GGD

De GGD Noord- en Oost-Gelderland opent een extra vaccinatielocatie in de gemeente Doetinchem. Naast ...