Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Kerstspecial | Kerst 2025 met Okidoki

Het is inmiddels een ware traditie, de speciale radiouitzending van Kerst met Okidoki. In het Milky-...

Met Fellinger als ‘burgemeesterbakker’ komen Dames van Bergh in actie

Geen vuurwerk, wél koekjes. In het centrum van ’s-Heerenberg bakken de Dames van Bergh op dinsdag 30...

Járenlang gesteggel, kantelen speelveld lijkt dé oplossing voor dé splijtzwam in Ruurlo

Is het kantelen van een speelveld dé oplossing voor dé splijtzwam in de Ruurlose samenleving? Het vo...

Helder en Daadkracht samen de Montferlandse gemeenteraadsverkiezingen in

De fractie Daadkracht van Joost Gerritsen sluit zich bij de komende gemeenteraadsverkiezingen aan bi...

Twee auto's botsen op Aaltenseweg in buitengebied Zelhem

Bij een ongeval op de Aaltenseweg in het buitengebied van Zelhem, zijn twee auto’s in een bocht tege...

Nieuw zorggebouw naast Slingeland Ziekenhuis gaat 'IJsselbrink' heten

Het nieuwe zorggebouw van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem krijgt de naam 'IJsselbrink'. De n...