Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Duitse automobilist rijdt door weiland en belandt in sloot Gendringen

Een Duitse automobilist heeft zondagmiddag iets voor 13.00 uur de verkeerde afslag genomen in Gendri...

‘In Loil kan het’: dorp ontvangt forse steun voor nieuwe MFA

Loil zit niet stil. Nadat de kerk al is omgebouwd tot evenementenlocatie, wordt in het dorp nu gewer...

Vierde competitiezege op rij voor De Graafschap

De Graafschap heeft voor de vierde keer op rij gewonnen. Deze keer versloeg de ploeg van Marinus Dij...

Mogelijke verlaging Duitse 'vliegtax' kan Nederlanders lokken

Voor Nederlanders kan het aantrekkelijker worden om vanaf Duitse luchthavens te vliegen, nu de Duits...

Kans op natte sneeuw in de Achterhoek volgens weerboer Gerrit Vossers

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag voor De Gelderlander en REGIO8 de weersvoorspellingen voor het w...

Europese docenten werken in Achterhoek aan samenwerking: 'Voor de studenten een goede zaak'

Bij het Civon in Ulft zijn donderdag en vrijdag meer dan honderd docenten uit heel Europa samen voor...