Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Gaanderen kijkt vooruit met nieuw dorpsplan voor komende vijf jaar

De Dorpsraad Gaanderen heeft haar nieuwe Dorpsplan ‘Umkieken naor mekaar…’ gepresenteerd. Het docume...

Aanrijding tussen scooterrijdster en fietsster nabij Velswijk, politie zoekt getuigen

Een fietsster is dinsdagmiddag aangereden door een scooterrijdster nabij Velswijk. De politie is op ...

Brand in appartementencomplex met ouderen in Winterswijk

In een appartementencomplex met ouderen in Winterswijk is dinsdagochtend brand uitgebroken. De brand...

EOD ingeschakeld na vondst verdacht pakket in Doetinchem

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is in de nacht van maandag op dinsdag opgeroepen na d...

De Graafschap wint nipt op Sportcomplex Zoudenbalch

De Graafschap heeft maandagavond op een regenachtige sportpark Zoudenbalch met 2-3 gewonnen van Jong...

Verbod op telen van bol- en knolgewassen en snijbloemen in Lochem

Er komt in Lochem een verbod op het telen van niet-biologische sierteelt, om precies te zijn bol- en...