Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Plannen voor opvang van 125 arbeidsmigranten in Olde Beth Wehl

De pandeigenaar van evenementenlocatie Olde Beth, ontwikkelt samen met twee andere initiatiefnemers ...

Rijinstructeur uit Didam (61) krijgt één dag cel en taakstraf voor aanranding leerling

Een 61-jarige rijinstructeur uit Didam is donderdag 8 mei door de rechtbank in Zutphen veroordeeld t...

De Graafschap wil weer eens buitenshuis winnen: Helmond laatste test voor play-offs

De laatste drie uitwedstrijden wist De Graafschap niet te winnen. Sterker nog, op bezoek bij Cambuur...

Bocholts laatste ooggetuigen beschrijven het einde van de oorlog in een volledig gebombardeerde stad

"Die voortdurende luchtalarmen waren voor ons kinderen gewoonweg vreselijk!" Indringend beschreef Ma...

Orion Stars kan op matchpoint komen voor kampioenschap

De volleyballers van Orion Stars kunnen donderdagavond in een kampioenschapswedstrijd op matchpoint ...

Burgemeesters willen rond landsgrens met de generatie zonder oorlog gemeenschappelijke nieuwe geschiedenis schrijven

Maandag vierde Nederland massaal Bevrijdingsdag. Vandaag, 8 mei, zijn er aan Duitse zijde in de gren...