Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Mogelijke verlaging Duitse 'vliegtax' kan Nederlanders lokken

Voor Nederlanders kan het aantrekkelijker worden om vanaf Duitse luchthavens te vliegen, nu de Duits...

Kans op natte sneeuw in de Achterhoek volgens weerboer Gerrit Vossers

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag voor De Gelderlander en REGIO8 de weersvoorspellingen voor het w...

Europese docenten werken in Achterhoek aan samenwerking: 'Voor de studenten een goede zaak'

Bij het Civon in Ulft zijn donderdag en vrijdag meer dan honderd docenten uit heel Europa samen voor...

Montferland grijpt in bij IKC: ‘Dit moest stoppen, anders liep het uit de hand’

De bouw van het Integraal Kindcentrum in ’s-Heerenberg krijgt een harde reset. De gemeenteraad van M...

Bestuurder botst op boom door gladheid in Megchelen

Een bestuurder is vrijdagochtend door gladheid met zijn auto tegen een boom geknald nabij Megchelen....

Oude IJsselstreek houdt vertrouwen in DRU ondanks afwezigheid Van der Wal

De gemeente Oude IJsselstreek houdt vertrouwen in de stichting DRU Industriepark, ook nu directeur-b...