Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Oude IJsselstreek herstelt tikfout APV, toch geen carbid op Nieuwjaarsdag

De gemeente Oude IJsselstreek past kort voor oud en nieuw nog even de Algemene Plaatselijke Verorden...

Lochem wil afvaldump tegengaan met containertuintjes: ‘Het is iedere dag raak’

De gemeente Lochem heeft een waar afvalprobleem. Verschillende soorten afval belanden steeds vaker n...

Cadeau van Duitse profvoetballer Gosens aan 'zijn' Elten krijgt vorm

De plannen voor een grote bos-speelplaats op de Eltenberg krijgen nu echt vorm. Met de ondertekening...

Achterhoek bouwt aan zorgzame regio: vijfduizend extra woningen nodig

Tot 2031 zijn er in de Achterhoek zo’n vijfduizend extra woningen nodig voor ouderen en kwetsbare gr...

Vrachtwagen ramt meerdere bomen op Borculoseweg, chauffeur blijft ongedeerd

Bij een eenzijdig ongeval op de Borculoseweg in Barchem is donderdagochtend een vrachtwagen, geladen...

Fietser gewond bij aanrijding op Liemersweg in Doetinchem

Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde o...