Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Meest gelezen

Twee overleden personen gevonden in woning in Doetinchem

Redactie REGIO8 | 14 jun 2024 11:38

Lees ook

De Graafschap heeft vier prioriteiten voor transferzomer, Bijvelds spreekt met Duitsers

De Graafschap heeft voor de zomerse transferperiode vier posities als prioriteit ingevuld. In Doetin...

Persoon gewond na bedrijfsongeval in Doetinchem

Een persoon is maandagmiddag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Doetinchem. De hulpdiensten r...

Bidden voor EK winst in de volgepakte Oranjetempel in Silvolde

Honderden Oranjefans kwamen tezamen in de Silvoldse kerk zondagmiddag om te bidden voor hun gezamenl...

Twee woningen volledig verwoest bij brand in Didam

De twee woningen die zaterdagmiddag in brand stonden aan de Smallestraat in Didam zijn volledig verw...

Winterswijkse Nel Schellekens geniet van laatste Mañana Mañana

Nel Schellekens is chef-kok maar staat beter bekend als de kop tot kont chef. Al meerdere edities de...

Losgaan in de avonduren op Mañana Mañana

Mañana Mañana staat bekend als het meest relaxte festival van Nederland en relaxen dat kan je zeker ...