Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Na verlies van dochter Nanouk blijft Susanne voor haar vechten: 'Ik wil dat mensen haar zien zoals ik haar zag'

Na maanden van voorbereiden, schrijven en het opnieuw doorleven van haar verdriet, had dinsdag 25 no...

Achterhoekse Laura van Kaam staat in Ziggo Dome: 'Echt een droom'

Een primeur voor de Achterhoekse zangeres Laura van Kaam dit weekend. Komende zondag staat ze voor h...

Nettelhorsterweg (N825) weer open voor verkeer

De Nettelhorsterweg (N825) tussen Lochem en Borculo is vanaf vrijdag aan het eind van de dag weer op...

Achterhoekers bepalen zelf het bord: streekeditie Monopoly in de maak

Veel landen hebben hun eigen variant van Monopoly, sommige Nederlandse gemeenten of plekken hebben z...

Weerboer Gerrit Vossers voorspelt vanuit Ulft een zacht en regenachtig weekend

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag voor De Gelderlander en REGIO8 de weersvoorspellingen voor het w...

Teleurstelling en verwarring bij Superboeren na ME-ingreep in Arnhem: ‘Een collectieve straf’

Wat een memorabele voetbalavond in Arnhem had moeten worden, liep voor honderden supporters van De G...