Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Honden zorgen voor ‘gezellige chaos’ bij kerstfotoshoot in 's-Heerenberg

De feestdagen komen er weer aan, een tijd waarin mensen én hun huisdieren graag samen zijn. Daarom b...

Er komt een dakdekker voor lekkende Pickerhal in Eibergen

De gebruikers van de Pickerhal in Eibergen bedrijven hun sport in een lekkende sporthal. Maar er wor...

Almen wil ‘energie in dorp’ verzilveren met Dorpendeal van 8 ton

Organisaties in Almen willen de leefbaarheid in het dorp versterken via de Dorpendeal; een financiee...

Auto vat vlam bij woning in Doetinchem, politie doet onderzoek

Aan de Nieuweweg in Doetinchem is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto in brand gevlogen. Ho...

Man zwaargewond na ongeluk in bedrijfshal Lichtenvoorde

Een man is woensdagochtend zwaargewond geraakt nadat hij bekneld kwam te zitten tussen een rolluik v...

Overleden fietser bij Hummelo is 82-jarige man uit Bronckhorst

De fietser die dinsdagmiddag is overleden bij een ongeval bij Hummelo, is een 82-jarige man uit Bron...