Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

De Graafschap verliest van directe concurrent Cambuur

De Graafschap lijkt in een negatieve spiraal te zijn beland. Op de eigen Vijverberg werd met 0-2 ver...

Skunk Anansie, Goldband en Mooi Wark op de Zwarte Cross

De Zwarte Cross heeft vrijdag een lijst met 42 acts voor de editie van 2025 bekendgemaakt. Onder and...

GroenLinks en PvdA in 2026 niet samen op de lijst in Winterswijk

De lokale afdelingen van de PvdA en GroenLinks in Winterswijk hebben besloten om bij de volgende gem...

Een grijs weekend op komst volgens weerboer Gerrit

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag voor De Gelderlander en REGIO8 de weersvoorspellingen voor het w...

Golf van telefoontjes door nepagenten in Gaanderen

In Gaanderen was de afgelopen dagen sprake van een golf aan telefoontjes van nepagenten. Vooral oude...

Kamerøje van Nathals Live brengt voor tweede keer ode aan het Oosten

Voor de tweede keer wordt het Sourcycentrum in Zieuwent vrijdag en zaterdag omgetoverd tot de rockte...