Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Goed nieuws voor de Achterhoek: Duitse dijk veel sneller klaar dan verwacht

Het gebeurt niet vaak bij grote waterbouwprojecten, maar bij Emmerik mag de vlag uit: een stuk Rijnd...

Berkelland reserveert 7 ton voor herinrichting publieksruimte gemeentehuis in Borculo

Moest er nu 7 ton, 4 ton of 6 ton worden uitgetrokken voor de herinrichting van de publieksruimte in...

Gewonde bij botsing op de Hengeloseweg bij Vorden

Bij een kop- staartbotsing op de Hengeloseweg bij Vorden is een gewonde gevallen. Ook raakten er dri...

De Graafschap verliest van koploper ADO Den Haag

De Graafschap is er niet in geslaagd om koploper ADO Den Haag te verslaan. In het Werktalent Stadion...

Hans Boxem maakt rentree in politiek Berkelland

Hans Boxem, voormalig wethouder, raadslid én gedeputeerde van de Provincie Gelderland, maakt zijn re...

Weer explosies in Doetinchem: schade aan zeven woningen

In de nacht van maandag op dinsdag zijn er weer explosies geweest in Doetinchem. Bij zeven woningen ...