Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Auto raakt van de weg en botst tegen boom in Westendorp

Bij een eenzijdig ongeval op de Doetinchemseweg in Westendorp is zondagnacht een auto zwaar beschadi...

Het Grootste Kerstdiner verspreidt zich over de Achterhoek: 'Toch samen kerst vieren'

Mensen met een kleine beurs of die in eenzaamheid leven laten genieten van een gezellige kerst: dat ...

Keupers Kerst | Hans Keuper op bezoek bij de basisschool #1

De allermooiste tijd van het jaar is aangebroken: kerst! In de driedelige-serie Keupers Kerst gaat d...

Invaller Kwint redt De Graafschap: late overwinning in Oss

De Graafschap heeft zaterdag in de slotfase weten te winnen in Oss van TOP. De Doetinchemmers wisten...

Friese jongeren bieden excuses aan na beschadiging motorbeeld Hengelo: 'Dit is nooit de bedoeling geweest'

De diefstal van het iconische motor-standbeeld bij de Remigiuskerk in Hengelo is al een paar dagen d...

Geen straf voor dodelijk ongeval Laag-Keppel na gesprek met nabestaanden

De 48-jarige man uit Groenlo die in oktober 2024 in Laag-Keppel een dodelijk ongeluk veroorzaakte, k...