Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Meest gelezen

Kraan valt op nieuwbouwwoningen in Doetinchem

Redactie REGIO8 | 28 sep 2022 13:45

Rochelle (26) start crowdfunding voor behandeling lipoedeem

Charlotte van de Kant | 3 okt 2022 10:47

Opluchting bij pomphouder in Gendringen door eerlijke kansen in grensgebied

Rens van Schip | Lotte Groot Wassink | 29 sep 2022 16:57

Lees ook

Hofstede 'trots' op jaren bij De Graafschap

Peter Hofstede vertrekt na zeven jaar in zijn huidige functie aan het einde van dit seizoen bij De ...

Nekklachten na kop-staartbotsing in Terborg

Twee auto's zijn vrijdagmiddag op elkaar gebotst in Terborg. Bij de aanrijding liep een van de be...

Veertienjarige Malou verovert titel op NK

Malou Rensink uit Winterswijk is ondanks haar jonge leeftijd al Nederlands kampioen. De veertienjari...

Achterhoekse kerstfilm in plaats van dienst

De protestantse kerken van Lichtenvoorde, Aalten en Dinxperlo hebben de handen ineengeslagen nu de v...

REGIO8 blikt in vier jaaroverzichten terug op de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van 2021 in de Acht...

Inwonersaantal van de Achterhoek groeit

Het aantal inwoners van de Achterhoek is over het jaar 2021 gestegen, wat voor bestuurders reden is ...