Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Met fietsmarathon wil Slingeland Ziekenhuis geld ophalen voor beweegborden

Wie deze week op donderdag of vrijdag bij het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem binnenkomt, ziet b...

‘Normaal hoort op de erfgoedlijst’: anhangers willen band blijvend eren

Al vijftig jaar rockt Normaal in het Achterhoekse dialect. Ter ere van dat jubileum brengt schrijver...

Automobilist raakt van de weg en belandt in sloot Etten

Een automobilist is donderdag rond 13.15 uur van de weg geraakt op de Oude IJsselweg in Etten. De au...

De Belevenis klaar voor eerste editie in Gendringen: ‘Het is een ontdekkingsreis’

Na een jaar van afwezigheid is lichtfestijn De Belevenis van het Noaberschap terug. Dit jaar niet op...

Fractievoorzitters Montferland volgen spirituele training op verzoek burgemeester

De Montferlandse burgemeester Anne-Marie Fellinger is niet te spreken over het functioneren van de g...

NS wil kraakpand nabij station Doetinchem op korte termijn slopen

NS wil het pand van het voormalige Openbaar Vervoer Museum, dat momenteel door enkele dak- en thuisl...