Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

Montferland trekt grens tegen sluipverkeer bij Beek: ‘Leefbaarheid werd een issue'

De gemeente Montferland ziet het afsluiten van de grens bij Beek als noodzakelijk om de veiligheid e...

De Graafschap klaar voor derde Limburgse tegenstander

Na de verliespartij van vorige week tegen Roda JC start De Graafschap morgen in de wedstrijd tegen M...

Nieuwe editie cursus Achterhoek(s): 'Onverminderd populair'

De cursus Achterhoek(s) van het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (ECAL) krijgt weer een nieuwe e...

Vier partijen samen in Berkelland: tegen versnippering én nieuw machtsblok

D66, Gemeentebelangen Berkelland, Ondernemend Berkelland en Lokaal Berkelland gaan samen verder als ...

Motorcrosser zwaargewond na valpartij op crossbaan in Hummelo

Op de motorcrossbaan in Hummelo is woensdagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt. De man is m...

Inbraak en vernielingen in voormalig gemeentehuis Didam

In het oude gemeentehuis in Didam is dinsdagmiddag ingebroken en zijn er vernielingen aangericht. De...