Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

De Graafschap wint nipt op Sportcomplex Zoudenbalch

De Graafschap heeft op een regenachtige maandagavond met 2-3 gewonnen van Jong Utrecht. Hierdoor hou...

Verbod op telen van bol- en knolgewassen en snijbloemen in Lochem

Er komt in Lochem een verbod op het telen van niet-biologische sierteelt, om precies te zijn bol- en...

Veertig asielzoekers naar Lochem? ‘Februari is te kort.’

Wethouder Michiel Rijsberman van Lochem is overvallen door een brief van het COA, met daarin de aank...

Schoolstaking tegen mogelijke terugkeer dienstplicht: in Bocholt klinkt protest

In Duitsland leidt de landelijke discussie voor de herinvoering van de dienstplicht afgelopen vrijda...

Geen plek meer in Ulft voor Mini Manna? Zoektocht naar nieuwe locatie voor winkel

Stichting Mini Manna dreigt uit Ulft te verdwijnen. Op de huidige locatie komen woningen, waardoor h...

Zorgen over bereik NL-Alert in grensregio

De Nederlandse veiligheidsregio's maken zich zorgen over het bereik van NL-Alert in het grensgebied....