Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Lees ook

De Graafschap verliest en loopt play-offticket mis

De Superboeren ontvingen Roda JC in een cruciaal duel in de strijd om de tweede plek – en het play-o...

Sociale kerstsfeer voorop in Bocholt, met oog voor veiligheid

Dit weekend zijn er in de regio weer volop kerstmarkten te bezoeken, ook net over de grens in Duitsl...

Inbraak bij sportzaak in Borculo: acht fietsen gestolen

Bij een sportzaak in Borculo hebben inbrekers in de nacht van donderdag op vrijdag acht fietsen gest...

Amphion Theater voor tiende keer genomineerd als Theater van het Jaar

Amphion Theater in Doetinchem is genomineerd voor Theater van het Jaar 2025. Het is de tiende keer d...

Oude IJsselstreek verhoogt subsidies voor verenigingen en evenementen

Verenigingen en evenementen krijgen vanaf volgend jaar meer subsidie van de gemeente Oude IJsselstre...

Weerboer Gerrit Vossers voorspelt een bewolkt weekend

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag voor De Gelderlander en REGIO8 de weersvoorspellingen voor het w...