Ulft, Netherlands

Domhof meest markante horecaondernemer

Regio8 | 7 juli 2016 07:46 | Aangepast op 27 november 2021 13:21
Zijn bedrijf verzorgt de catering tijdens evenementen. Daarbij heeft De Timp oog voor mens en milieu. Zo werkt het bedrijf met regionale producten, komen de medewerkers zo dicht mogelijk uit de omgeving en wil het biodiesel maken van de eigen oude frituurolie.

De meest markante horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan horecaondernemers die een innovatief voorbeeld zijn voor hun collega's. Eerst in regionale voorrondes en op de Horecava, de horecavakbeurs, wordt de landelijke winnaar bekend.

Foto: De Timp

Meest gelezen

Flatgebouw ontruimd na harde explosie in Doetinchem

Redactie REGIO8 | 18 nov 2025 21:19

Lees ook

Oude IJsselstreek houdt vertrouwen in DRU ondanks afwezigheid Van der Wal

De gemeente Oude IJsselstreek houdt vertrouwen in de stichting DRU Industriepark, ook nu directeur-b...

Hazenpest vastgesteld net over de Duitse grens: zorgen groeien in grensregio

In het Duitse district Kreis Borken, direct over de grens bij Winterswijk, is bij twee dode veldhaze...

Kompaan College maakt scholieren bewust van veilig fietsen in het donker

Leerlingen moeten in deze tijd van het jaar in het donker naar school fietsen. Om te zorgen dat dit ...

Duitse taal niet sexy? In de Achterhoek lijkt het tegendeel waar

Terwijl Duitse media schrijven dat Nederlanders de Duitse taal steeds minder ‘sexy’ vinden en de Ned...

Neef ‘s-Heerenbergse verzetsheld Van Rooijen ontdaan door roof miskelk

De roof van de miskelk van de ‘s-Heerenbergse priester en verzetsheld Marinus van Rooijen is bij zij...

Concreet plan voor ‘goedkoop’ zwembad Didam: ‘Exploitatie komt uit op nul’

Komt er dan toch een nieuw zwembad in Didam? Volgens Rob Mos van ‘zwembadpartij’ Helder wel. Er ligt...