Ulft, Netherlands

Peter Hofstede verlaat De Graafschap

Manager voetbalzaken Peter Hofstede zal aan het einde van het seizoen De Graafschap verlaten. In goed overleg tussen de club en Hofstede is besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen.
Tim Rondeel | 16 november 2021 15:36 | Aangepast op 16 november 2021 15:36
"Na zeven intensieve jaren bij deze mooie club, is het goed geweest en ga ik mij oriënteren op een nieuwe uitdaging", aldus Peter Hofstede op het clubkanaal van De Graafschap. "Wij hebben de afgelopen seizoenen veel stappen gemaakt op het voetbaltechnische deel." Hofstede is sinds 2013 betrokken bij de club. In 2015 begon de voormalig spits als manager voetbalzaken. De 54-jarige oud-aanvaller zorgde voor meerdere uitgaande transfers van doorgebroken jeugdspelers.

Aan het einde van het seizoen verlaat Hofstede de Superboeren en kijkt hij vol trots terug op zijn tijd in Doetinchem: "Er is rust in de club en normaliter zit het stadion goed vol. Ik ben er trots op dat ik hieraan mijn bijdrage heb kunnen leveren. Bij een grote club als De Graafschap is er altijd druk om te presteren, soms ook onder moeilijke omstandigheden, dat maakt het echter ook uitdagend."

Foto: REGIO8 (archief)

Lees meer over:

Circus|

Lees ook

Circus Bolalou is gestrand bij Stroombroek

De grote circustent van Circus Bolalou op het terrein van Markant Outdoor bij Stroombroek in Braamt ...

Soldaten krijgen een gezicht in Vorden

De twintig geallieerde soldaten die begraven liggen op de algemene begraafplaats in Vorden krijgen v...

Stadsboulevard van Doetinchem krijgt vorm

De stadsboulevard aan de Oude IJssel bij het centrum van Doetinchem krijgt steeds meer vorm. Na een...