Ulft, Netherlands

Lintjesregen Achterhoek

Regio8 | 24 april 2015 11:30 | Aangepast op 24 april 2015 11:30
Doetinchem

J.C.A. (Cor) Brugman, geboren op 28-11-1952. Brugman is onder andere medeoprichter en voorzitter van de Stichting Mini Manna, een supermarkt met lage prijzen voor inwoners van Doetinchem met een laag besteedbaar inkomen.

H.E.C. (Herman) Vermeer, geboren 23 januari 1942. Vermeer verzorgt jaarlijks gedurende alle dagen van de Achterhoekse Wandel4Daagse muziek, eten en drinken voor de deelnemers en moedigt iedereen aan.

E. (Liesje) Vriezen – Dolman, geboren op 02 augustus 1950. Vriezen is vrijwilliger bij de Stichting Anneriet en wandelt wekelijks met cliënten van het verzorgingshuis Anneriet in de omgeving Koekendaal en Wrange.

H.F.H.M.J. (Huub) van Dijk, geboren op 8 mei 1947. Van Dijk is medeoprichter en hoofd van het startbureau bij de Achterhoekse Wandel4Daagse.

J. ( Janny) Jansons – Van Dijk, geboren op 07 februari 1952. Jansons is onder andere organisator en coördinator van de komst van een jongerenkoor uit Kiev in 2008. Deze jongeren en hun begeleiders verbleven in gastgezinnen.

A.J. (Arie) Reugebrink, geboren op 22 juni 1948.Reugebrink is al sinds 1994 baancoördinator van atletiekvereniging Argo.

D.G. (Dick) de Kluiver, geboren op 01 maart 1935. De Kluiver is vrijwilliger bij verpleeghuis Sensire Den Ooiman in Doetinchem en is lid van de klankbordcommissie, chauffeur van de rolstoelbus, instructeur van nieuwe chauffeurs en helpt bij het uitdelen van de Kerstpakketten.

G.S.A.M. (Gerrit) Poelman, geboren op 26 augustus 1950. Poelman is medeoprichter en vrijwilliger bij het Gruitpoort filmhuis.

F. (Frans) Westra, geboren 3 december 1949. Westra is voorzitter van de Wijkkerkenraad Ontmoetingswijk, één van de wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Doetinchem.

J. (Joop) Bokhove, geboren 19-04-1934. Bokhove was 38 jaar werkzaam in het onderwijs als onderwijzer en hoofdonderwijzer. Hij was actief bij de vernieuwing van het landelijke rekenonderwijs en werd toen “de man van de Cito” genoemd.

Oude IJsselstreek

Mevrouw H.J.M. (Diny) Koster uit Breedenbroek, geboren 2 april 1944. Sinds 1993 neemt zij als hoofd verpleging deel aan de Zonnebloemvakanties, in totaal al meer dan 100 keer.

De heer A.T.J. (Antoon) Koster uit Ulft, geboren 17 april 1939. Als betrokken bestuurder van de St. Antoniusparochie te Ulft heeft Koster vorm gegeven aan de kerk in een nieuwe tijd.

De heer J.W.M. (Jan) Boland uit Ulft, geboren 30 september 1938. Boland is vele jaren actief geweest als penningmeester van zwemvereniging De Gendten te Ulft en de St. Antoniusparochie te Ulft.

De heer A.J. (Dolf) Wisselink uit Sinderen, geboren 31 juli 1949. Vanaf 1985 is de heer Wisselink bestuurslid van toneelvereniging ’t Buurtschap te Sinderen.

De heer H.P.M. (Henk) Teunissen uit Breedenbroek, geboren 20 september 1953. Teunissen was onder andere medeoprichter en bestuurslid van de Drum&Showfanfare DES te Doetinchem.

Bronckhorst

Mevrouw T.H.J. Tolkamp is onder andere vrijwilliger bij vereniging Ouders van een overleden kind Achterhoek en bij de stichting commissie Oost-Europa.

De heer J.H. Tolkamp is eveneens·vrijwilliger bij vereniging Ouders van een overleden kind Achterhoek. Maar hij is ook vrijwilliger bij De Zonnebloem Hengelo-Keijenborg.

De heer H.M. Somsen is sinds 1970 vrijwilliger bij het historisch onderzoek Oud-Zelhem en bij de Open Monumentendag.

Montferland

De heer J. (Jan) Hoogland, geboren 26 september 1945. Hoogland is een actief lid bij buurtvereniging Vinkwijk, bestuurslid van het St. Oswaldusgilde en vrijwilliger bij o.a. carnavalsvereniging De Paverts.

De heer J. (Hans) Meijer, geboren 31 juli 1952. Sinds 1987 is Meijer bijzonder actief als trainer en leider voor de jeugd van voetbalvereniging Sprinkhanen in Nieuw Dijk en is hij samen met zijn echtgenote voor veel kinderen die het thuis moeilijk hadden tijdelijk gastouder geweest

Aalten

De heer H.J.L. Bussink uit Dinxperlo.

De heer T.G. Jansen uit Dinxperlo.

De heer J.C.M. Raben uit Aalten.

Meest gelezen

Ziekenhuis Emmerik failliet verklaard

Ruben Dales | 19 jun 2024 16:43

Het Wapen van Ulft is omgetoverd tot Britse pub

Bart Sollman | 17 jun 2024 13:59

Lees ook

Politie houdt 15-jarige aan voor bedreiging op station Doetinchem

De politie heeft donderdagavond een 15-jarige jongen uit Enschede aangehouden voor bedreiging op het...

Pita (83) laat haar laatste en grootste wens in vervulling gaan

De 83-jarige Pita Draaisma uit Doetinchem liet donderdag haar grootste wens in vervulling gaan. In h...

Petitie tegen komst asielopvang overhandigd aan Bronckhorst

De petitie van omwonenden van het gemeentehuis in Bronckhorst in Hengelo, waarin zij de gemeente vra...

Weerboer Gerrit voorspelt het weer tussen de koeien in Aalten

Gerrit Vossers neemt iedere vrijdag de weersvoorspellingen voor het weekend in de Achterhoek en Liem...

Artsen failliet Ziekenhuis Emmerik sturen Brandbrief aan minister

De artsen van het failliete ziekenhuis in Emmerik hebben brandbrief gestuurd naar het Ministerie van...

Supporter voor het leven, helaas een véél te kort leven

De eerste keer dat ik oog in oog met hem kwam, te midden van een groepje fanatieke supporters van De...