De Graafschap hard onderuit bij VVV Venlo

Gepubliceerd: 06-01-2018 19:01. Bijgewerkt: 06-01-2018 19:43

De Graafschap is zaterdagmiddag flink onderuit gegaan op bezoek bij VVV in Venlo. In de eerste oefenwedstrijd na de winterstop wonnen de Venlonaren met 4-0 van de Superboeren.


Na een beginperiode van aftasten kwam VVV in de twintigste minuut op voorsprong toen Torino Hunte een voorzet van Ralf Seuntjens van dichtbij binnen werkte. Nadat Andrew Driver faalde om oog in oog met doelman Lars Unnerstall de gelijkmaker te scoren, zorgde Lennart Thy aan de andere kant na een half uur spelen voor een verdubbeling van de marge. Clint Leemans tekende uit een vrije trap na 35 minuten voor de 3-0 ruststand.

In de tweede helft kroop De Graafschap wat meer uit de schulp, maar wist het niet tot scoren te komen. Aan de andere kant zorgde de Venlose invaller Johnatan Opoku na zestig minuten spelen voor de 4-0. Enkele minuten later was VVV dichtbij de vijfde treffer, een poging van Thy teisterde echter de deklat. In het restant van de wedstrijd werden beide ploegen nauwelijks nog gevaarlijk.

Opstelling: Bednarek; Abena (Schoop), Van Diermen (Straalman), S. Nieuwpoort, L. Nieuwpoort; Klaasen, Diemers, El Jebli (Burgzorg); Van Mieghem (Keurntjes), Ars (Van den Hurk), Driver (Van Overbeek).

Foto: Joop Kappert

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)