Beat Crooks en Orgel Joke op Zwarte Cross

Gepubliceerd: 20-05-2022 9:05. Bijgewerkt: 20-05-2022 10:15

De Feestfabriek heeft een reeks nieuwe namen bekend gemaakt die optreden op de Zwarte Cross. Onder meer de Motorband, Stefano Keizers, Marcel van Roosmalen en de Beatcrooks komen naar het festival in Lichtenvoorde.

Onder de gepresenteerde namen zijn een groot aantal theateracts. Zo betreden naast Van Roosmalen en Keizers ook Gwen van Poorten en Diederik Jekel het podium. Opvallend is ook de komst van Orgel Joke, zij werd tijdens coronapandemie landelijk bekend omdat ze thuis muziek maakte op haar orgel. De Beatcrooks, uit Vragender, stonden al eerder op het festival en lieten toen de nodige mensen dansen met hun elektronische muziek.

In totaal zijn er 33 verschillende podia op het festival. De organisatie ziet de line-up als ‘grootste grabbelton’ met een grote diversiteit aan acts en optredens. De Zwarte Cross vindt dit jaar van 14 tot en met 17 juli plaats in Lichtenvoorde. Eerder werd al bekend dat onder meer Suzan en Freek, Danny Vera, Dropkick Murphys en Kensington op het festival komen.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale omroep Ideaal

Foto: REGIO8


Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)