Zwarte Cross

Filteren op datum:         

Tweedehands fietsen op de Zwarte Cross

Gepubliceerd op: 15-07-2019 11:08

Een tweedehands fiets kopen zodat je veilig naar huis kunt na een bezoek aan de Zwarte Cross. Het kan dankzij de speciale tijdelijke showroom bij de fietsenstalling op het festivalterrein in Lichtenvoorde.

REGIO8 met Omroep GLD op de Zwarte Cross

Gepubliceerd op: 11-07-2019 19:00

REGIO8 is vier dagen lang aanwezig op de Zwarte Cross 2019. Samen met Omroep Gelderland houden we je op de hoogte van de motorcross, de muziek en de opmerkelijke festivalgangers. Zo ben je dichterbij de Zwarte Cross dan ooit en geniet je vanuit huis mee van het festivalleven. Samen met presentatieduo Lisanne Halleriet (REGIO8) en Frank Oosterwegel (Omroep Gelderland) struinen we het festivalterrein af op zoek naar de mooiste verhalen en beelden. Kijk op www.REGIO8.nl! Niks is onmogelijk!

Zwarte Cross ondanks plaag in startblokken

Gepubliceerd op: 11-07-2019 17:19

Over één week gaat de Zwarte Cross van start en dus wordt er druk opgebouwd op het festivalterrein in Lichtenvoorde. Grootste uitdagingen voor de organisatie zijn de eikenprocessierups en het op tijd aangeleverd krijgen van alle benodigde materialen. 

Hotel voor mindervaliden op Zwarte Cross

Gepubliceerd op: 08-07-2019 13:49

De Zwarte Cross realiseert dit jaar ruim twintig overnachtingsplekken voor mindervaliden op de camping. In samenwerking met revalidatiecentrum Het Roessingh uit Enschede hoopt de organisatie drempels weg te nemen voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Jeugdorkest krijgt podium op Zwarte Cross

Gepubliceerd op: 04-07-2019 10:51

Een primeur op de Zwarte Cross dit jaar: harmonie- en fanfaremuziek krijgt een podium op het megafestival. Het Oost Gelders Jeugd Orkest treedt vrijdag 19 juli op in de Theaterweide van de Zwarte Cross op de Besselinkschans bij Lichtenvoorde.

Muur met ‘sterrensnacks’ op Zwarte Cross

Gepubliceerd op: 01-07-2019 15:19

Op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde kunnen bezoekers dit jaar onder meer gepocheerd hoeve-ei met kaviaar uit een automaat trekken. De organisatie van het festival spreekt van een drietal ‘sterrensnacks’ ontwikkeld door een restauranteigenaar.

Bezoekers dansen modder droog op Mañana

Gepubliceerd op: 15-06-2019 22:56

Bezoekers van Mañana Mañana laten zich niet afschrikken door de regen en de bijbehorende modder. Geheel in het thema 'Ver weg van de grijze massa' wordt er flink op los gedanst in de bossen rondom Kasteel Vorden.

Regen deert campingbezoekers Mañana niet

Gepubliceerd op: 14-06-2019 12:57

Zon en regen wisselden elkaar donderdagmiddag af bij de opening van de camping van Mañana Mañana. De wisselvallige weersomstandigheden weerhielden vele bezoekers er echter niet van om in goede sferen hun slaapplekken op te zetten. 

Mañana Mañana wil dit jaar meer gas geven

Gepubliceerd op: 28-05-2019 12:52

De organisatie van Mañana Mañana in Vorden wil het festival dit jaar meer laten bruisen dan voorgaande jaren. Om dat te bewerkstelligen zijn er andere keuzes gemaakt in de programmering en is er een nieuwe kaartsoort verkocht.

Rijksmuseum keert terug op de Zwarte Cross

Gepubliceerd op: 20-05-2019 12:01

Het Rijksmuseum zet deze zomer voor de tweede keer een pop-up atelier neer op de Zwarte Cross. Bezoekers kunnen hier zelf schilderen, dit jaar in de stijl van Rembrandt van Rijn.

Meer nieuws
Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)