Zwarte Cross wil verbeteren ondanks Award

Gepubliceerd: 26-09-2016 16:09. Bijgewerkt: 26-09-2016 16:28

De organisatie van de Zwarte Cross is verheugd met de ‘Beste Sfeer’-prijs die het festival in ontvangst heeft mogen nemen. Hoewel de organisatie niet naakt op de tafel staat te dansen en verbeterpunten blijft zien, zijn ze wel trots.


"Onze trots grenst aan de waanzin", laat organisator Gijs Jolink van het Lichtenvoordse festival weten in reactie op de ‘Beste Sfeer’-award. De prijs werd met gejuich ontvangen door de organisatoren, maar er barstte geen gigantisch feest los: "We zijn nuchtere Achterhoekers en het is niet zo dat we dan naakt op de tafel feest gaan vieren en champagne gaan drinken, maar het is wel een eer."

Festileaks, organisator van de prijs, gaf de Zwarte Cross als eindcijfer 9,7. "Ik heb het juryrapport even snel doorgelezen", laat Jolink weten. "Maar er stonden ook een paar zesjes in." Zo was de geluidskwaliteit op het festival volgens Festileaks nog wel te verbeteren, maar Jolink ziet meer verbeterpuntjes: "Eigenlijk moet je je constant op elk front willen verbeteren. Het kan namelijk altijd beter. Het is nog geen tien."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)