Zwarte Cross tevreden ondanks stuntcrash

Gepubliceerd: 17-07-2017 14:07. Bijgewerkt: 17-07-2017 14:18

De organisatie van de Zwarte Cross kijkt tevreden terug op de 21e editie van het festival. De Zwarte Cross verliep dit jaar zonder incidenten, op de crash van stuntman William van den Putte na.


“Volgens mij kon het bijna niet beter”, zegt Hendrik Jan Lovink. “We hebben helaas een stuntman gehad die een hele nare crash heeft gehad, maar hij is aan de betere hand.” Het weer zat afgelopen weekend niet mee, want er vielen meerdere buien in Lichtenvoorde. “Als er een keer een flinke bui valt, misschien hoort het er ook wel een beetje bij”, zegt Lovink. “Het maakt de meeste bezoekers niet zo veel uit volgens mij.

De 21e editie van de Zwarte Cross was net zoals vorig jaar uitverkocht. 220.000 bezoekers kwamen tijdens het weekend naar De Schans. “Te gek man, ik kom superlatieven tekort om te zeggen hoe gaaf het allemaal was.” Dit jaar werden er enkele nieuwe plekken toegevoegd aan het festival, zoals dansarea De Engelse Schans. “Die heeft bijna het hele weekend vol gezeten. Volgens mij heeft het allemaal wel goed uitgepakt.”

Meer over de Zwarte Cross lees je hier.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)