Zwarte Cross Radio vanaf het Tweetakt-terras

Gepubliceerd: 14-07-2017 14:07. Bijgewerkt: 14-07-2017 14:40

Zwarte Cross Radio zendt vanaf vrijdagmiddag live uit vanaf het Tweetakt-terras op de Zwarte Cross. Het is voor het tweede jaar op rij dat er live radio wordt gemaakt tussen het publiek.


''Deze weide is vijf jaar oud en is gelijk ontstaan met de lancering van Nozem. Het is een plek waar je even bij kan komen van alles wat je hebt meegemaakt op het terrein. Dat betekent ook dat alle optredens die bij ons op het podium semi-akoestisch zijn'', vertelt coördinator Eelco Walraven van Optimaal FM. ''Voorheen zaten wij in het MACL-gebouw en daar zit je toch een beetje buiten het festival. Wij hebben het doel om het festival zo goed mogelijk bij de luisteraar en kijker onder te aandacht te brengen, dan is het belangrijk om echt tussen de mensen te staan. Het heeft dan ook veel voordelen als je hier staat.''

Zwarte Cross Radio is een programma van Optimaal FM. Samen met REGIO8 doet de radiozender vier dagen lang verslag van het grootste festival van Nederland op radio, televisie en verschillende onlinekanalen zoals REGIO8.nl.

Bekijk ook:
- Kans op buien en onweer boven Zwarte Cross
- Bandleden Jovink houden deur op een kiertje
- Heavy Hoempa rockt hard bij het kampvuur
- Bökkers treedt in de voetsporen van Jovink
- Camping Zwarte Cross stroomt feestend vol

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)