Zwarte Cross komt met namen comedycafé

Gepubliceerd: 17-05-2019 15:05. Bijgewerkt: 17-05-2019 15:18

De Zwarte Cross heeft enkele artiesten voor De Schaterbar bekend gemaakt. Onder meer Arie Koomen en Klaas Prins geven een korte voorstelling op het nieuwe podium van het festival in Lichtenvoorde.

“De Schaterbar staat voor muzikale comedy, flauwe comedy, grove comedy, rare comedy maar bovenal korte comedy”, zo laat de organisatie van de Zwarte Cross weten over het nieuwe podium. “Snelle optredens, geen langdradige verhalen. Keihard lachen, veel hilariteit en ideaal voor mensen met een korte spanningsboog.” Naast Prins en Koomen, komen onder meer Howard Komproe, Tom Sligting en Thijs Kemperink naar Lichtenvoorde. De huisband op het podium is Montis, Goudsmit & Directie.

De organisatie van het festival verwacht de komende periode nog meer artiesten voor de Schaterbar te presenteren. “Het doel van deze nieuwe bar is simpel: meer mensen laten lachen. Ook wil de organisatie comedytalent een podium bieden.”

Geen kaarten meer
De 23e editie van de Zwarte Cross vindt op 18, 19, 20 en 21 juli plaats in Lichtenvoorde. De kaarten voor het festival gingen in november in de verkoop en zijn inmiddels al uitverkocht. Volgens de organisatie komen geen extra tickets meer beschikbaar en kunnen kaarten alleen nog worden verkregen via Ticketswap.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)