Zwarte Cross binnen half uur uitverkocht

Gepubliceerd: 23-11-2019 13:11. Bijgewerkt: 23-11-2019 20:24

Alle kaarten voor de Zwarte Cross van 2020 zijn wederom snel verkocht. Binnen een half uur waren alle tickets voor het festival in Lichtenvoorde de deur uit.

“De wachtrij zorgde ervoor dat het proces uitermate soepel is verlopen”, laat de organisatie weten. “Vanuit de wachtrij stroomden mensen gestaag de shop in om hun bestelling te plaatsen.” De kaartverkoop startte zaterdagochtend om 11.00 uur. Alle dagtickets voor de zaterdag waren binnen een paar minuten verkocht. De campingkaarten volgden na circa twaalf minuten. Na de verkoop van alle vrijdag- en zondagkaarten was het Achterhoekse festival na 29 minuten compleet uitverkocht. Het is de tweede keer in de geschiedenis dat het evenement op voorhand al uitverkocht is. Dit jaar is de camping groter: er is plaats voor 30.000 gasten in plaats van 26.500. De Zwarte Cross heeft nog een tip voor mensen die geen kaart hebben kunnen bemachtigen. “We raden alleen aan om nog kaarten te kopen via Ticketswap”, aldus de organisatie. “Dat is de enige veilige manier om kaarten te kopen, omdat we een samenwerking met hen hebben.”

Tante Rikie vindt de verkoop van de kaarten een spannende dag. “Er is nog niets van het programma bekendgemaakt”, zo laat de oud-festivaldirectrice weten. “Op deze dag laten bezoekers zien of ze nog steeds vertrouwen in ons hebben. Ze bestellen hun tickets enkel op ervaring van de afgelopen jaren.” Leden van fanclub Harder konden de afgelopen week al kaarten kopen. De organisatie maakt half januari de eerste namen bekend van de line-up. De vorige editie van het evenement trok ruim 220.000 bezoekers. 


De Zwarte Cross vindt plaats op 16,17,18 en 19 juli 2020.

Foto: REGIO8


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)