Zorgen om frietverkoop bij Aviko-zwembad

Gepubliceerd: 02-06-2018 9:06. Bijgewerkt: 02-06-2018 10:41

De snackverkoop op het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen staat onder druk. Het zwembad laat weten dringend op zoek te zijn naar extra handen in de snackkraam.

"Een fanatieke werkgroep heeft met de verkoop van Aviko-friet en snacks de afgelopen jaren altijd gezorgd voor extra geld in het laatje, maar de groep druppelt leeg en nieuwe aanwinst is er niet ondanks diverse oproepen", zo laat de organisatie van het zwembad weten. Volgens het Burgemeester Kruijffbad bestaat de kans dat de snackkraam niet meer open kan. "Het zou bijzonder jammer zijn als wij bezoekers deze service niet altijd zouden kunnen bieden in de toekomst want dat maakt voor veel gezinnen een fijne zwemdag net even relaxter."

Het zwembad, dat een warme band heeft met de nabijgelegen Aviko-fabriek en daar de restwarmte van gebruikt, laat weten op zoek te zijn naar zeker zes nieuwe frietbakkers. “Dan blijft het voor iedereen goed te doen en daarnaast zijn ook nog invallers voor vakanties of extra drukke dagen heel erg welkom.”

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)