Zanger steekt senioren hart onder de riem

Gepubliceerd: 25-03-2020 16:03. Bijgewerkt: 25-03-2020 21:53

Zanger Peter Borkes stak woensdagmorgen de bewoners en medewerkers van verpleeghuis De Schuylenburgh in Silvolde een hart onder de riem. Met zijn vertolking van 'You'll never walk alone' wilde de entertainer de bewoners opvrolijken nu ze niet meer naar buiten mogen en ook geen bezoek meer mogen ontvangen.


"Ik ben heel mijn leven al zanger", aldus Borkes. "En nu met het coronavirus wil je de mensen in de zorg en de bewoners even een hart onder de riem steken. Dat is het minste dat ik met mijn beroep kan doen." Volgens Sandra Godschalk van De Schuylenburgh werd het nummer heel goed ontvangen door de bewoners van het verpleeghuis: "Het was heel emotioneel, er waren echt bewoners bij wie de tranen over de wangen liepen. Het kwam echt goed binnen."

Het nummer was volgens Godschalk ook erg toepasselijk: "Het is toch een beetje het nummer van Nederland op het moment. Peter heeft het heel mooi gezongen, het was echt prachtig." Borkes koos het nummer nadat hij het vorige week op alle radiozenders voorbij hoorde komen: "Toen ging gelijk bij mij een lampje branden. 'You'll never walk alone', dat zegt genoeg."

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)