Wout Blasman vertrekt bij Sportclub Silvolde

Gepubliceerd: 25-02-2018 18:02. Bijgewerkt: 26-02-2018 13:56

Wout Blasman vertrekt na dit seizoen bij Sportclub Silvolde. De Terborgenaar is benaderd door GVVV uit Veenendaal, dat speelt in de Tweede Divisie.

“Eind oktober in de thuiswedstrijd tegen SWZ Boso Sneek waren ze aanwezig”, laat Blasman weten in een verklaring van Sportclub Silvolde. “Daar maakte ik drie doelpunten en sindsdien zijn ze mij blijven volgen.” De club heeft Blasman daarna nog een aantal keer bekeken en daarna een voorstel gedaan. “Vorige week ben ik wezen kijken en zag ik GVVV voor bijna 2000 toeschouwers met 1-0 winnen van koploper Katwijk. Dat is de ambiance die ik wil en waarvoor ik jaren gewerkt heb.”

Blasman maakt het seizoen af bij Silvolde, waar hij dit seizoen al dertien treffers maakte en laat weten dat zijn focus voorlopig in de Achterhoek ligt. “Ik wil nog graag waardevol zijn voor Silvolde en het liefst afscheid nemen met een prijs.” Blasman speelt nu zijn tweede seizoen bij de Hoofdklasser op Sportpark De Munsterman en kwam hiervoor uit voor DZC’68 uit Doetinchem. “Ik heb twee jaar geleden bewust de overstap gemaakt en ben de club dankbaar dat ik in de Hoofdklasse heb kunnen spelen. Ik heb van het spelen op dit niveau, de spelers en vooral ook hoofdtrainer Dennis van Beukering enorm veel geleerd. Hiermee is zeker de basis gelegd voor de stap die ik nu kan maken.”


Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)