Winterswijkers dichtbij spelen uniek duel

Gepubliceerd: 06-05-2019 16:05. Bijgewerkt: 06-05-2019 16:44

Het derde elftal van de zaterdagtak van FC Winterswijk maakt kans om een unieke wedstrijd te spelen. Zondag hoorde het team dat zij bij de tien finalisten zitten, waarvan er uiteindelijk één live op FOX Sports tegen de oud-profs van FC de Rebellen speelt.

"Iedereen vond het helemaal geweldig", aldus Maik Beusink over de reactie van de spelers van FC Winterswijk 3. "Het is voor ons een kers op de taart om na ons kampioenschap ook bij de laatste tien elftallen te zitten van in totaal 2.100 teams die mee hebben gedaan." FC de Rebellen is een elftal van oud-profs met onder meer Andy van der Meide en Achterhoeker Martijn Meerdink. 'The Angels', zoals het elftal van FC Winterswijk zichzelf noemt, zag een oproep voorbij komen en besloot een poging te wagen om het unieke duel te mogen spelen. "We dachten: 'Hier moeten we aan mee doen', een unieke kans om een wedstrijd tegen oud-profs te spelen. We wilden kijken hoe ver we kwamen en nu staan we in de top tien", aldus Beusink.

Zondag krijgt het elftal te horen of ze de wedstrijd daadwerkelijk gewonnen hebben. Beusink en zijn teamgenoten zetten deze week alles op alles om de oud-profs te overtuigen naar Winterswijk te komen. "We hebben vandaag weer een filmpje gemaakt waarop we door mensen vanuit de hele wereld worden gefeliciteerd dat we in de top tien zitten", aldus Beusink. "We proberen zo origineel mogelijk te zijn en nog meer stemmen binnen te halen, zodat wij uiteindelijk de wedstrijd mogen spelen. Daar gaan we voor."

Foto: FC Winterswijk 3

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)