Wethouder Kok van Aalten in race voor prijs

Gepubliceerd: 14-01-2021 13:01. Bijgewerkt: 14-01-2021 13:37

Wethouder Ted Kok van Aalten is genomineerd voor de titel ‘Beste Bestuurder Kleine Gemeente 2020’. Eerder was de bestuurder onder meer wethouder in Montferland en de voormalige gemeente Didam.

“Geraakt, ontroerd, bijzonder, maar vooral ook trots”, laat wethouder Kok weten in reactie op zijn nominatie. Hij wordt door organisator Binnenlands Bestuur geroemd vanwege ‘zijn rol als verbinder, met aandacht voor de menselijke verhoudingen en aanjager van lokale initiatieven’. Naast Kok zijn wethouder Bé Schollema (Loppersum) en wethouder Barts Jasper Faijer (Ommen) genomineerd voor de prijs. Tot het einde van de maand kan online worden gestemd voor de verkiezing.

Mocht Kok winnen, blijft de prijs voor het vierde jaar op rij in de Achterhoek. Vorig jaar won wethouder Hans te Lindert van Aalten de prijs. De twee jaar daarvoor ging de titel naar burgemeester Joris Bengevoord (Winterswijk) en wethouder Ilse Saris (Winterswijk). De winnaar van de verkiezing over het jaar 2020 wordt op 4 februari bekendgemaakt.

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)