Weikamp poogt KLM te binden als sponsor

Gepubliceerd: 20-11-2018 16:11. Bijgewerkt: 20-11-2018 16:41

Commissaris Sjoerd Weikamp van De Graafschap heeft geprobeerd KLM over te halen tot sponsoring bij de voetbalclub. Hoewel de vliegmaatschappij geen ambitie heeft tot het uitgeven van geld aan de Superboeren, zorgde het wel voor een levendige discussie.

“Al jaren dromen supporters van De Graafschap over KLM als sponsor”, zo schrijft Weikamp in een bericht op Facebook aan de vliegmaatschappij. “De blauwwitte kleuren delen we, af en toe grote hoogtes, maar altijd weer landen.” Het Facebookaccount van de KLM reageert gevat op de vraag van de commissaris: “Wat een Javier Vet leuk bericht! We zouden graag zeggen dat dit voor de Erik Bakker komt, maar dat kunnen we helaas niet doen.”

In reactie laat Weikamp weten contact te zoeken met concurrent Ryanair, maar desondanks de KLM uit te willen nodigen voor een gesprek. De vliegtuigmaatschappij wordt echter niet warm of koud van het dreigement: “Dat Superboeren hard en sympathiek zijn staat buiten kijf”, zo schrijft het account. “Maar drie punten bij FC Utrecht lijkt ons haalbaarder, dus ons advies is om daar maar de focus op te leggen vanaf nu.”

Foto: REGIO8 en Facebook Sjoerd Weikamp

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)