VVL viert laatste jubileum groots in Lengel

Gepubliceerd: 03-06-2018 16:06.

VVL uit Lengel heeft het laatste jubileum zondagmiddag groots gevierd met zo'n tweehonderd leden. De club vierde het 70-jarig bestaan en gaat op termijn fuseren met MVR en Stokkum.

“Die kans is vrij groot”, reageert bestuurslid Ruud Smit als hem gevraagd wordt of dit het laatste jubileum is. “Zoals in de media ook al een paar keer verschenen zijn wij volop in gesprek met de gemeente, met de KNVB en met Stokkum, MVR en wij over een mogelijke fusie om het voetbal in ’s-Heerenberg om het zo maar te zeggen, uiteraard Lengel en Stokkum ook, te waarborgen voor de toekomst.” Smit is positief over deze gesprekken. “Dat ziet er gewoon heel goed uit en is denk ik ook de beste oplossing als je naar de toekomst kijkt.”

Maar voor het zover is wordt het veertiende lustrum groots gevierd op het sportcomplex. “Ik denk dat we momenteel zo’n tweehonderd mensen op ons sportpark hebben. Vanmorgen hebben we een groot onderling toernooi gespeeld met ruim negentig leden van jong tot oud, alle elftallen door elkaar.” Daarna werd het feest voortgezet met diverse festiviteiten. “We hebben een officieel gedeelte gehad met een woordje van de voorzitter, een woordje van de gemeente, De Graafschap is nog aan het woord geweest en nu is er een dweilorkest bezig en we hebben ook nog een dj rondlopen. Dus al met al is het ontzettend gezellig, we hebben het weer mee en jong en oud is aan het genieten.” Voor ieder lid was er aan het einde van de dag een jubileumboek.

Foto: Google Maps

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)