VVL baalt na nieuwe vernieling op complex

Gepubliceerd: 30-11-2018 9:11. Bijgewerkt: 30-11-2018 9:34

Onbekenden hebben op het complex van VVL in Lengel gaten gebrand in een van de netten. De voetbalvereniging is de afgelopen periode vaker slachtoffer geworden van vernielingen.

“Het is gewoon zonde”, aldus voorzitter Alex Knippers. Hij wilde donderdagavond training geven aan het jeugdteam, toen hij de vernielingen aan het doel constateerde. In totaal werden volgens Knippers ongeveer zeven of acht gaten in het net gemaakt. “Met een aansteker of wat dan ook vermoed ik dat ze het touwtje doorbranden”, verzucht de voorzitter. “Het kost gewoon weer geld. Je hoopt dat je een net kan repareren, maar dat werkt bij te grote gaten ook niet.”

Volgens Knippers komen er vaker vernielingen voor bij VVL: “Het is blijkbaar een ideale hangplek”, vertelt de voorzitter, die aangeeft dat er eerder schade is ontstaan aan dug-outs en dat ‘verboden toegang’-bordjes zijn gestolen. De club heeft aangifte gedaan van eerdere vernielingen, maar verwacht er weinig van: “De politie zegt dat je een heterdaadje moet hebben, anders kun je niks.”

Foto: Voetbalvereniging VVL

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)