VVG'25 opent complex tegen oud-Superboeren

Gepubliceerd: 26-08-2017 16:08. Bijgewerkt: 14-11-2017 11:40

Het nieuwe complex van voetbalclub VVG’25 in Gaanderen is dit weekend geopend met onder meer een wedstrijd tegen Oud De Graafschap. De vierdeklasser deelt de accommodatie met de plaatselijke basisschool.


"Door de samenwerking met de school hebben we nu iets kunnen realiseren wat we als relatief kleine voetbalclub nooit hadden kunnen realiseren", vertelt voorzitter Luuk van Aalst van de Gaanderense vierdeklasser met 650 leden. "We hopen door die samenwerking het dorp weer een boost te geven en voor de toekomst leefbaar te houden." Onderdeel van de reeks aan festiviteiten dit weekend was een wedstrijd tegen Oud De Graafschap. "Het ziet er echt allemaal heel mooi uit", vindt voormalig rechtsback René Bot. "Alleen de tribune is wat steil, maar voor de rest prima in orde."

De accommodatie heeft zes splinternieuwe kleedkamers, een nieuwe kantine en twee jaar geleden werd ook al een kunstgrasveld aangelegd. "In de kleedkamer groeiden de paddenstoelen tegen het plafond aan, dus dat was echt aan vervanging toe", zo legt voorzitter Van Aalst uit. "Voor ons als club is het natuurlijk een enorme boost dat onze leden op een volledig nieuwe accommodatie kunnen voetballen."

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)