VV Montferland een feit na akkoord leden

Gepubliceerd: 06-04-2019 16:04. Bijgewerkt: 06-04-2019 16:43

Op ledenvergaderingen van vv Zeddam en Sint Joris is vrijdagavond ingestemd met de fusie tot voetbalvereniging vv Montferland. Daarmee is de laatste stap in het fusieproces tussen de clubs gezet.

"Wat rest is nog een gang naar de notaris voor de notariële akte en de formele inschrijving bij de KNVB", aldus Wilfried Lubbers namens de fuserende voetbalverenigingen uit Braamt en Zeddam. Leden stemden in twee naastgelegen zalen in hotel Ruimzicht in met de fusieplannen. "Er is sprake van een memorabel en historisch moment in de clubgeschiedenis van vv Zeddam en vv Sint Joris", aldus Lubbers. "Na ruim 85 jaar zullen deze voetbalnamen ophouden te bestaan en zal vv Montferland de voetbalhistorie verder gaan inkleuren."

De komende maanden wordt Sportpark de Padevoort in Zeddam klaargemaakt voor het nieuwe seizoen, waarbij onder meer de verlichting wordt aangepakt en een extra kleedkamer wordt gerealiseerd. Met ingang van het nieuwe seizoen start vv Montferland met een totaal van ongeveer 450 voetballers.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)