Vuurwerk bij terugkomst van De Graafschap

Gepubliceerd: 01-05-2021 16:05. Bijgewerkt: 01-05-2021 16:43

Honderden supporters van De Graafschap hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag hun ploeg thuis verwelkomt na het 1-1 gelijkspel bij Cambuur Leeuwarden. Met fakkels en vuurwerk werden de spelers van de Graafschap onthaald op het veld van de eigen Vijverberg.


De bus met de spelers en staf van De Graafschap kwam rond 01.00 uur 's nachts aan bij het Doetinchemse stadion. Eenmaal uitgestapt werden zij naar het veld geleid. Op de Spinnekop-tribune beeldden de supporters vervolgens met fakkels het woord 'bijna' uit, verwijzend naar de sportieve situatie van de Doetinchemse eerste divisionist. De ploeg van trainer Mike Snoei heeft vier punten voorsprong op directe concurrent Almere City en moet één van de resterende twee duels winnen om direct te promoveren.

De eerste kans om direct te promoveren krijgt De Graafschap aanstaande vrijdag, als de Doetinchemmers op bezoek gaan bij Jong Ajax. Mocht het op sportpark De Toekomst in Amsterdam niet lukken voor de ploeg van Snoei, kan De Graafschap op 12 mei in eigen huis promoveren in het duel met Helmond Sport.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)