VuurFestival afgelast vanwege coronavirus

Gepubliceerd: 25-03-2020 9:03. Bijgewerkt: 25-03-2020 9:17

Het VuurFestival in Meddo is als gevolg van de verscherpte maatregelen van het kabinet afgelast. Het evenement zal niet worden verplaatst naar een moment later dit jaar.

Vorig jaar maakte REGIO8 een vierdelige documentaire over het festival in Meddo

"Met grote teleurstelling moeten we daarom mededelen dat dit betekent dat VuurFestival 2020 niet kan plaatsvinden op 11 en 12 april 2020.", aldus de organisatie van het Vuurfestival. "Dit nieuws komt uiteraard hard aan, omdat het VuurFestival een van de grootste paasvuren van ons land heeft en een van de grootste evenementen in de gemeente Winterswijk is. Ons team werkt keihard met maar één doel: het bieden van toffe ervaringen voor zowel jong als oud. Uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, partners, artiesten en medewerkers te allen tijde de hoogste prioriteit."

De organisatie geeft aan dat het geld van de reeds gekochte tickets zal door de organisatie worden teruggestort: "Voor degene die reeds tickets hebben aangeschaft kunnen we wel alvast melden dat het geld binnen 3 weken terug gestort zal worden. Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid en veel sterke toe, wees extra lief voor elkaar en dan zien we elkaar, hopelijk, snel weer."
Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)