Voorverkoop festival Zwarte Cross van start

Gepubliceerd: 19-11-2016 10:11. Bijgewerkt: 19-11-2016 12:10

De voorverkoop voor de Zwarte Cross in 2017 is zaterdag van start gegaan. Het festival in Lichtenvoorde vindt dit jaar plaats van 13 tot 16 juli.

"We verwachten topdrukte bij de start van de voorverkoop", zo laat de organisatie van de Zwarte Cross weten. "Vooral als het gaat om de campingtickets. Vandaar dat we je een aantal tips geven om je zo gesmeerd mogelijk tot een succesvolle bestelling van jouw tickets te laten komen." Als tips geeft de organisatie onder meer aan om niet via de smartphone kaarten te bestellen en niet bang te zijn voor de wachtrij. "Verversen helpt niet om sneller het bestelproces te doorlopen, het systeem onthoudt je positie. Dus kalm an."

Veel foutmeldingen bij bestellen
De verwachte stormloop op de website van de Zwarte Cross zorgt voor veel foutmeldingen bij bezoekers op de website. De organisatie probeert bezoekers op Facebook gerust te stellen: "Lieve mensen, jullie zijn met velen tegelijk! Heb je op 'bestel' gedrukt en krijg je daarna een error (vóór het betalen), dan kump alles nog goed en krijg je nog een mail met een link om te betalen! Heb je al betaald? Dan zit het sowieso snor en heb je je kaarten."

De vorige editie van de Zwarte Cross was volledig uitverkocht. In totaal togen 220.000 bezoekers naar het terrein in Lichtenvoorde.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)