Voorspelshow over seizoen De Graafschap

Gepubliceerd: 04-08-2021 13:08.

Tijdens de Grote Gelderse Voetbal Voorspelshow kijken sportverslaggevers woensdagavond vooruit op het nieuwe seizoen van De Graafschap en de andere Gelderse profclubs. Onder andere de promotiekansen en de selectie van de Superboeren komen aan bod.


Sportverslaggevers Jan Sommerdijk en Sander Maassen van den Brink van Omroep Gelderland bespreken samen met REGIO8-verslaggever Kevin ten Dolle om 19.00 uur de kansen en mogelijke valkuilen van Vitesse, NEC en De Graafschap. Onder andere de promotiekansen van de Superboeren worden besproken. Lid van de raad van commissarissen Sjoerd Weikamp van De Graafschap schuift aan op stadion De Vijverberg om zijn visie voor het nieuwe seizoen te delen.

Naast een vooruitblik op het nieuwe seizoen van De Graafschap, wordt er ook gekeken naar de terugkeer van NEC in de eredivisie met middenvelder Thomas Beekman en de Europese kansen van Vitesse met technisch directeur Johannes Spors van de Arnhemmers. Kijkers en luisteraars kunnen interactief meedoen met de Grote Gelderse Voetbal Voorspelshow via de livestream op Facebook en YouTube.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)