Voetbalclub DVC treurt om dood van Nick (32)

Gepubliceerd: 18-10-2021 16:10. Bijgewerkt: 18-10-2021 16:54

Voetbalvereniging DVC'26 uit Didam organiseert maandagavond een inloopavond voor de 32-jarige Nick Groot Bruinderink, die zondag door een noodlottig ongeval om het leven kwam. De man was volgens de voorzitter een gewaardeerd lid van de voetbalclub.

"Heel DVC kent hem, de klap is enorm", laat voorzitter Marco Swenne van de voetbalclub weten. "Hij is jeugdtrainer geweest en heeft hier zelf ook altijd gevoetbald." Nick was speler van het vierde elftal van de voetbalclub. Hij was zondag aanwezig bij de opening van een sportvoorziening bij DVC. Na dit feestmoment vertrok hij op de fiets naar huis. “De stemming was goed, tot het moment dat we om 20.00 uur het bericht kregen dat hij was aangereden”, vertelt Swenne. “We hebben de mensen opgevangen die het hebben gezien en zoveel mogelijk proberen te helpen.”

Om het verdriet een plek te geven wordt maandagavond een inloopavond georganiseerd. Dit is in overleg gebeurd met zijn team. De voetbalclub schrijft in een bericht op Facebook: "We zitten vol ongeloof en verdriet. DVC’26 wenst de familie, zijn vrienden en iedereen die Nick kende alle sterkte om met dit grote verlies om te gaan.”

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)