Vier spelers vertrekken bij De Graafschap

Gepubliceerd: 26-05-2020 15:05. Bijgewerkt: 26-05-2020 16:05

Frank Olijve, Stef Nijland, Gregor Breinburg en Matthijs van Nispen vertrekken na dit seizoen bij De Graafschap. Het aflopende contract van aanvaller Mohamed Hamdaoui is wel verlengd.

“Wij moeten in deze fase heel scherp kijken naar alle kosten", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Dat doen wij ook bij de samenstelling van de selectie." De vier spelers zijn dinsdag op de hoogte gebracht van de keuze. Van het viertal speelden met name Nijland (31) en Breinburg (28) dit jaar een rol in de selectie van trainer Mike Snoei. Middenvelder Olijve (31) moest het veelal doen met een rol op de bank, nadat hij 2,5 jaar geleden naar De Graafschap was gekomen. Van Nispen (22) is een jeugdproduct van De Graafschap die dit seizoen zijn debuut heeft gemaakt.

Tegenover de vier vertrekkende spelers staat een contractverlenging voor de 26-jarige Hamdaoui. De aanvaller, die vorig seizoen nog op huurbasis uitkwam voor FC Twente, heeft wel een nieuwe verbintenis getekend in Doetinchem. Hij ligt nu tot de zomer van 2021 vast op De Vijverberg.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)