Vet naar NEC na vertrek bij De Graafschap

Gepubliceerd: 29-09-2020 16:09.

Middenvelder Javier Vet heeft een contract voor een seizoen getekend bij NEC Nijmegen. De 27-jarige middenvelder vertrok afgelopen zomer transfervrij bij De Graafschap in de hoop een stap hogerop te maken.

“Ik ben heel blij om aan de slag te gaan bij NEC”, laat de 27-jarige middenvelder weten in reactie op zijn overstap naar Nijmegen. “De club heeft duidelijk laten merken me graag te willen contracteren en er werd me een duidelijk plan voorgeschreven. Hierdoor merkte ik dat ze zich goed in me hebben verdiept.” In de verbintenis met de club uit Nijmegen is een optie opgenomen voor een extra contractjaar. Hij sluit per direct aan bij de selectie van trainer Rogier Meijer.

Vet startte zijn professionele voetbalcarrière bij FC Dordrecht, voordat hij de overstap maakte naar Almere City. In 2018 maakte de Amsterdammer vervolgens de overstap naar De Graafschap. In totaal kwam hij 55 keer in actie voor de Doetinchemmers. Vet en De Graafschap waren eerder een verlenging overeengekomen voor twee seizoenen, als de Superboeren in de eredivisie zouden uitkomen. Dat gebeurde niet, waarna de middenvelder transfervrij was.

Foto: NEC Nijmegen

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)