Verliezend Orion richting de kampioenspoule

Gepubliceerd: 11-02-2019 10:02.

Achterhoek Orion heeft de eerste competitiefase afgesloten met een 0-3 nederlaag tegen Draisma Dynamo in Doetinchem. De volleyballers kunnen zich met een derde plaats nu voorbereiden op de kampioenspoule.

“Een volle twee weken aan voorbereidingen voor de eerste wedstrijd is precies wat het team nodig heeft om op te frissen en te focussen”, aldus de Australische middenman Steven MacDonald van Orion. Zijn ploeg verloor zaterdagavond in drie sets van Dynamo (20-25, 22-25, 23-25), waardoor de tweede plaats aan de neus van de Doetinchemmers voorbij gaat. Het vizier gaat nu op de kampioenspoule. “Het schema is nog niet bekend”, weet MacDonald. “Maar het zou geweldig zijn als vele van jullie bij onze thuiswedstrijden zijn als we beginnen.”

Naast Orion en Dynamo zijn er vier andere deelnemers aan de kampioenspoule, waarin een volledige competitie wordt afgewerkt. Abiant Lycurgus gaat als koploper de tweede fase van de competitie in, daarnaast hebben Sliedrecht Sport, Zaanstad en SV Land Taurus zich gekwalificeerd.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)