Verbeek vierde aanwinst voor De Graafschap

Gepubliceerd: 05-06-2020 11:06. Bijgewerkt: 05-06-2020 11:58

Middenvelder Danny Verbeek is de vierde aanwinst van De Graafschap voor het nieuwe seizoen. De 29-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Den Bosch.

"Als je ziet hoeveel kwaliteit in de nieuw gevormde selectie zit, weet je dat je aankomend seizoen weer moet gaan voor promotie", laat Verbeek weten in reactie op zijn overstap. "Die ambitie spreekt mij erg aan." Verbeek tekent in Doetinchem een contract voor drie seizoenen. De 29-jarige middenvelder gaf het afgelopen seizoen dertien assists in dienst van FC Den Bosch, het hoogste aantal van de hele Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast scoorde Verbeek zes keer.

De middenvelder komt uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch, waarna hij een transfer verdiende naar Standaard Luik. Vervolgens werd hij verhuurd aan onder meer NAC Breda en FC Utrecht, waarna hij terugkeerde in Den Bosch. De 29-jarige Bosschenaar is de vierde aanwinst voor de Doetinchemmers na het aantrekken van Joey Konings (Heracles), Elmo Lieftink (Go Ahead Eagles) en Julian Lelieveld (Vitesse).

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)