Velsen schrapt combi voor De Graafschap

Gepubliceerd: 08-05-2018 17:05. Bijgewerkt: 08-05-2018 17:29

De gemeente Velsen heeft de verplichte auto- en buscombi voor supporters van De Graafschap geschrapt. Eerder trok ook de burgemeester van Doetinchem de verplichte combiregeling in.

"Dit houdt in dat supporters die in het bezit zijn van een autokaart, deze kaart niet hoeven om te wisselen bij Tankstation Ruwiel", laat De Graafschap weten. "Zij kunnen rechtstreeks naar het stadion van Telstar reizen." Het schrappen van de auto- en buscombi betekent volgens de voetbalclub niet dat er meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De Graafschap gaat dus niet over tot het verkopen van extra autokaarten.

Het besluit van Velsen en Doetinchem om een verplichte combiregeling op te leggen voor supporters van Telstar en De Graafschap kwam de gemeenten op veel kritiek te staan. Na een gesprek met verschillende afgevaardigden besloot burgemeester Mark Boumans vorige week al de verplichte buscombi voor Telstar-supporters te schrappen.

De eerste wedstrijd in de halve finale van de nacompetitie is op donderdagmiddag 10 mei in Velsen-Zuid. De zondag daarop is de return in Doetinchem. Uiteraard zijn beide wedstrijden live te volgen via Optimaal FM.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)