Van Toor trainer Longa'30 uit Lichtenvoorde

Gepubliceerd: 11-12-2020 10:12. Bijgewerkt: 11-12-2020 15:14

Dennis van Toor wordt met ingang van het komende seizoen hoofdtrainer van Longa ’30 uit Lichtenvoorde. De voormalig oefenmeester van AZSV heeft deze jaargang een sabbatical genomen.

De 49-jarige Van Toor wordt bij Longa'30 de opvolger van Erik Zandstra. Na vier seizoenen stopt de trainer van de Lichtenvoordenaren omdat Zandstra en Longa'30 vinden dat het ‘tijd is voor nieuw elan’. Van Toor keert met zijn dienstverband bij de Lichtenvoordenaren weer terug in de Achterhoek nadat hij een acht jaar werkzaam was bij AZSV uit Aalten. Met de zaterdaghoofdklasser promoveerde hij tweemaal. Ook werd hij in 2018 genomineerd voor de Rinus Michels Award, de prijs voor beste voetbaltrainer van Nederland.

De Lichtenvoordenaren hopen, evenals de hoofdklassers RKZVC, Silvolde en AZSV, in januari weer te beginnen met competitievoetbal. Voetbalbond KNVB heeft besloten dat de competities worden afgemaakt in een halve competitie. Eerder gespeelde wedstrijden komen dan te vervallen. Het programma wordt bekend gemaakt als duidelijk is of er gevoetbald kan worden.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)