Van Nispen (22) stapt over naar TOP Oss

Gepubliceerd: 06-07-2020 14:07.

Matthijs van Nispen speelt komend seizoen in het shirt van eerstedivisionist TOP Oss. Het contract van de 22-jarige Doetinchemmer bij De Graafschap liep deze zomer af.

“Ik durf te zeggen dat hij komend seizoen wel eens een revelatie in de eerste divisie zou kunnen worden”, zegt technisch directeur Peter Bijvelds van TOP Oss in reactie op het vastleggen van de middenvelder. “Hij is technisch, heeft gevoel voor de ruimte en de absolute wil om het te laten zien.” Van Nispen tekent in Noord-Brabant een contract voor één seizoen, met een optie voor een extra jaar. “Het voelt goed, er is dus geen reden om nog langer te wachten met deze beslissing”, aldus de middenvelder zelf. “Ook ken ik een aantal spelers die nu al in Oss actief zijn. Zij waren louter positief. Dat bevestigde het beeld wat ik al had.”

In Oss treft Van Nispen onder meer voormalig De Graafschap-spelers Lion Kaak en Sjoerd Overgoor. De middenvelder debuteerde afgelopen seizoen in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven (4-0 winst, red.), hij mocht toen de laatste zes minuten van het duel invallen voor Branco van den Boomen. Het waren ook zijn enige minuten in het eerst elftal van De Graafschap, voor de rest maakte de middenvelder vooral zijn minuten in Jong De Graafschap.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)