Van Mieghem maakt rentree bij De Graafschap

Gepubliceerd: 11-10-2019 17:10. Bijgewerkt: 11-10-2019 17:38

De Graafschap-aanvaller Daryl van Mieghem heeft vrijdagmiddag in het duel met Heracles Almelo zijn rentree gemaakt bij de Doetinchemmers. De buitenspeler speelde een half uur mee in de met 3-4 verloren wedstrijd en lijkt het duel met Jong FC Utrecht te gaan halen.


"Ik ben blij dat ik weer terug ben, het was lekker om weer een half uurtje mee te doen", aldus de vleugelaanvaller. Volgens Van Mieghem moet hij nog een paar stapjes zetten om weer topfit te zijn: "Vooral conditioneel en je krijgt dan altijd wat last van andere pijntjes, maar daarom was het een mooie stap om weer wat minuten te gaan maken." Trainer Mike Snoei was vooral blij voor zijn aanvaller: "Het gaat steeds beter met hem. Hij had een waanzinnig goede voorbereiding, heeft een prachtige wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden gespeeld en dan breekt hij zijn been. Hij heeft er hard voor gewerkt om vandaag weer te kunnen spelen."

Voor De Graafschap wacht volgend weekend een vol en belangrijk programma, als de Superboeren op vrijdag Jong FC Utrecht treffen en het maandagavond in Breda opnemen tegen NAC. "We kijken er enorm naar uit, het is een geweldige uitdaging om te kijken waar we staan", aldus Snoei. "Voor ons een mooi moment om te laten zien welke ambitie te hebben." Van Mieghem verwacht tegen Jong FC Utrecht weer inzetbaar te zijn: "Zoals het er nu naar uit ziet verwacht ik dat wel. Ik weet niet hoe veel minuten ik kan maken, dat zullen we moeten afwachten."

Scoreverloop
0-1 Joey Konings, 0-2 Sylvester van der Water, 1-2 Branco van den Boomen, 1-3 en 1-4 Cyriel Dessers, 2-4 Mohamed Hamdaoui, 3-4 Javier Vet.

Opstelling De Graafschap: Van den Dam; Owusu (67. Tutuarima), Van Heertum (82. Hilderink), Van de Pavert, Baas; Schuurman (82. Chiazor (90. van Nispen)), Helmer, Van den Boomen; Hamdaoui (63. Van Mieghem), Thomassen, Nijland (63. Vet).

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)