Van den Hurk verkast per direct naar MVV

Gepubliceerd: 29-08-2018 9:08. Bijgewerkt: 29-08-2018 9:47

Anthony van den Hurk speelt aankomend seizoen voor MVV in de Keuken Kampioen Divisie. De 25-jarige aanvaller kon bij De Graafschap op weinig speeltijd rekenen en stapt over naar Maastricht. Daarnaast is het contract met Elvio van Overbeek per direct ontbonden.

Van den Hurk tekent bij de Limburgers een contract voor twee seizoenen. De aanvaller uit Veghel stond aan de vooravond van zijn derde seizoen in het shirt van De Graafschap. Hij liep een groot gedeelte van de vorige jaargang mis door een knieblessure. Voor zijn overstap naar Doetinchem speelde het jeugdproduct van PSV voor FC Eindhoven en FC Den Bosch.

Naast het vertrek van Van den Hurk heeft De Graafschap het contract met Elvio van Overbeek per direct ontbonden. Volgens de club is dat gebeurd met wederzijds goedvinden. Ook staan Delano Burgzorg, Koen Huntelaar en Kyvon Leidsman nog steeds op de nominatie om verhuurd te worden. Voor Burgzorg hoopt De Graafschap op een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast biedt het vertrek van Van den Hurk mogelijk ruimte voor een extra aanwinst.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)