Van den Boomen tekent bij De Graafschap

Gepubliceerd: 28-08-2019 16:08. Bijgewerkt: 28-08-2019 19:46

De Graafschap heeft zich verzekerd van de diensten van Branco van den Boomen. De 24-jarige aanvallende middenvelder komt over van FC Eindhoven en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in Doetinchem.

"Wij denken dat hij goed bij onze club past en doen er alles aan om hem voor vrijdag speelgerechtigd te krijgen", zo laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten. Van den Boomen wordt gezien als de opvolger van Youssef El Jebli. De middenvelder staat donderdag waarschijnlijk al op het trainingsveld bij de Doetinchemse voetbalclub. "Een vol en sfeervol stadion, spelen om de prijzen en een goed verhaal van Mike Snoei en Peter Hofstede", zo somt Van den Boomen de redenen van zijn overstap op. "Ik geloof in de missie van De Graafschap en ga er alles aan doen om deze te laten slagen."

De 24-jarige Van den Boomen speelde in de jeugdopleidingen van Willem II en Ajax voordat hij zijn debuut maakte in het shirt van Jong Ajax. Hij speelde vervolgens voor FC Eindhoven, sc Heerenveen, Willem II en opnieuw FC Eindhoven. Vorig seizoen kwam hij tot elf doelpunten en veertien assists voor zijn Noord-Brabantse werkgever.

Foto: FC Eindhoven

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)