Van de Pavert vertrekt bij De Graafschap

Gepubliceerd: 25-05-2022 13:05. Bijgewerkt: 25-05-2022 13:11

Na meer dan 270 wedstrijden voor De Graafschap neemt Ted van de Pavert deze zomer afscheid van de voetbalclub. Het contract van de dertigjarige aanvoerder in Doetinchem wordt niet verlengd.

“Soms moet je moeilijke beslissingen nemen in mijn functie en dit was er zeker één van”, laat technisch manager Peter Bijvelds weten. “Ted heeft veel betekend voor De Graafschap in de afgelopen jaren en was niet voor niets de afgelopen seizoenen onze aanvoerder. Toch hebben we besloten niet met hem verder te gaan. Wij danken Ted voor zijn tomeloze inzet die hij altijd heeft getoond in ons blauw-witte shirt en wensen hem veel succes in de toekomst.”

Van de Pavert doorliep, na zijn overstap vanaf GVVV uit Varsselder, de jeugdopleiding van de Doetinchemse voetbalclub en maakte in 2010/2011 zijn debuut. In 2016 vertrok hij naar eredivisionist PEC Zwolle, waarna hij via NEC in 2018 terugkeerde op De Vijverberg. De afgelopen seizoenen was hij aanvoerder en vaste basisspeler bij de Doetinchemmers.

Afscheid van Hendriks
Eerder werd al bekend dat Jasper van Heertum, Johnatan Opoku, Elmo Lieftink, Rick Dekker, Guus Vaags, Thomas Kleinpenning, Jonathan Vergara Berrio, Joey Konings en Ebbe Wenting na dit seizoen zouden vertrekken bij De Graafschap. Ook Sam Hendriks keert na dit seizoen niet terug in Doetinchem. Van de Pavert, die in totaal 273 wedstrijden speelde voor de club, krijgt nog een afscheid van de Doetinchemse voetbalclub.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)