Van de Pavert keert terug bij De Graafschap

Gepubliceerd: 30-06-2018 11:06. Bijgewerkt: 30-06-2018 12:24

Ted van de Pavert keert aankomend seizoen terug bij De Graafschap. De 26-jarige verdediger komt transfervrij over van PEC Zwolle.

“Met de komst van Ted halen we een lange en kopsterke centrale verdediger in huis die ook de nodige ervaring in de eredivisie heeft", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Hij kent de club door en door en wij weten wat we aan hem hebben. We zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen, want er lagen meer kapers op de kust." Van de Pavert tekent op De Vijverberg een contract voor twee seizoenen.

Van de Pavert zelf, die in 2016 vertrok bij De Graafschap en het afgelopen seizoen op huurbasis voor NEC speelde, is ook blij met zijn terugkeer. “De Graafschap blijft altijd in je hart, dus de keuze was niet zo moeilijk. Zeker nu wij weer op het hoogste niveau uitkomen, kijk ik uit naar die unieke sfeer op De Vijverberg. Wij gaan samen alles geven om er een mooi seizoen van te maken."

Selectie krijgt vorm
Na doelman Hidde Jurjus is Van de Pavert de tweede oud-Superboer die terugkeert naar Doetinchem. Eerder legde De Graafschap ook al Jordy Thomassen, Mohamed Hamdaoui, Stef Nijland, Furdjel Narsingh en Javier Vet vast als versterkingen voor het nieuwe seizoen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)