Van Beukering matchwinner voor Silvolde

Gepubliceerd: 28-11-2018 9:11. Bijgewerkt: 28-11-2018 12:57

Voormalig profvoetballer Jhon van Beukering maakte dinsdagavond een bijzondere rentree in de tweede ronde van de beker in het amateurvoetbal. Sportclub Silvolde won met 3-5 van RKHVV en de voormalig clubtopscorer van De Graafschap scoorde twee keer.

“Trots op mijn broertje”, zo laat trainer Dennis van Beukering van Silvolde weten in reactie op de gouden invalbeurt van de inmiddels 35-jarige Jhon. Hij mocht in de tweede helft bij een 2-2 gelijke stand zijn opwachting maken: “Een maatje te groot, maar een groot voetbalhart”, aldus broer en trainer Dennis. “Het shirtje was te strak, en ja er werd om je gelachen. Dat stopte bij je tweede balcontact, je scoorde de 2-3. Bij 3-4 besliste je de wedstrijd met je tweede goal: 3-5.”

Eerder zat Van Beukering al op bank bij de hoofdklasser in de competitie, maar in Huissen speelde de voormalig spits van onder meer De Graafschap, NEC en Feyenoord zijn eerste wedstrijd voor de hoofdklasser. Door de overwinning plaatst Silvolde zich voor de derde ronde van de beker.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)