Vaccinatie zonder afspraak mogelijk in Wehl

Gepubliceerd: 26-08-2021 12:08. Bijgewerkt: 26-08-2021 13:51

De GGD Noord- en Oost-Gelderland (NOG) maakt het de komende tijd mogelijk dat Achterhoekers zonder afspraak een coronavaccinatie kunnen halen bij de vaccinatielocatie in Wehl. Eerder werd er ook al in Doetinchem een vrije inloop gehouden.

De vrije inloop is volgens de GGD NOG een groot succes, waardoor de GGD NOG de mogelijkheid wil blijven bieden aan inwoners van alle regio’s. Naast Wehl is de het vaccineren zonder afspraak bij de GGD NOG ook mogelijk in Zutphen, Harderwijk en Apeldoorn. Vanaf donderdag 26 augustus is het mogelijk om dagelijks tussen 08.00 uur en 19.00 uur een coronavaccinatie te halen bij de vaccinatielocatie in Wehl. De vrije inloop geldt alleen voor personen die nog geen eerste vaccinatie hebben gehad.

Ter plaatse wordt er na de vaccinatie direct een afspraak gemaakt voor de tweede prik. De tweede vaccinatie wordt minimaal vier weken na de  eerste prik gezet. De afspraak voor de tweede prik kan plaatsvinden op een andere locatie in verband met de sluiting van vaccinatielocaties. Wehl is momenteel nog maar de enige vaccinatielocatie in de Achterhoek. Eerder werden de priklocaties in Lichtenvoorde, Borculo en Doetinchem gesloten, aangezien er al veel mensen gevaccineerd zijn.

Foto: GGD Noord- en Oost-Gelderland (locatie in Wehl)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)