Unieke editie Monopoly voor 's-Heerenberg

Gepubliceerd: 26-10-2020 17:10.

Jumbo in ’s-Heerenberg brengt 28 november een unieke editie van het bordspel Monopoly uit, aangepast naar de stijl van de oude gemeente Bergh. Het bordspel kwam tot stand in samenwerking met VVV Montferland en inwoners van de betrokken dorpen in de voormalige gemeente.

“Het Jumbo-filiaal in Lichtenvoorde heeft een jaar geleden al het spel uitgebracht. Toen wij van klanten de vraag kregen waarom we dat in ’s-Heerenberg niet hebben, besloten wij contact op te nemen met de spelontwikkelaar,” vertelt Michiel Postma, de filiaalmanager van de Jumbo in ’s-Heerenberg. Daarop volgde in mei een bezoek van ‘Mr. Monopoly’ aan het voormalige Bergh. Toen werd volgens Postma het startsein gegeven voor de ontwikkeling van de Berghse Monopoly. Belangstellenden konden via een Facebook-pagina ideeën aandragen voor straatnamen, pleinen of bezienswaardigheden die niet mochten ontbreken in het spel.

Postma zegt veel enthousiaste reacties te hebben gekregen van inwoners: "We hebben een gelimiteerd aantal spellen, dus liefhebbers moeten snel zijn." Op 28 november is het spel officieel verkrijgbaar bij Jumbo in 's-Heerenberg. Tot die tijd kunnen klanten sparen voor korting op de Monopoly editie van de oude gemeente Bergh.


Foto: Identity Games


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)