Tweetal in de etalage bij De Graafschap

Gepubliceerd: 12-07-2018 15:07. Bijgewerkt: 12-07-2018 15:50

Kyvon Leidsman en Marlon Versteeg staan bij De Graafschap op de nominatie om verhuurd te worden. Tegelijkertijd hoopt De Graafschap nog altijd op de komst van Ajax-verdediger Leeroy Owusu.

“Een jaar voetballen in de reservecompetitie is niet wenselijk”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede over het tweetal voormalige jeugdspelers. Met de komst van Jordy Thomassen, Furdjel Narsingh en Mohamed Hamdaoui is het dringen om de aanvallende posities in het team. Versteeg en Leidsman mogen dan ook uitkijken naar een club in de Jupiler League. “In de Tweede Divisie wordt maar twee of drie keer per week getraind”, zo legt Hofstede uit. “Ik denk dan dus wel aan de Jupiler League.”

De Graafschap hoopt in de transferperiode nog een verdediger en een middenvelder toe te voegen aan de selectie. Het overleg over een mogelijke transfer van de 21-jarige Owusu verloopt moeizaam. “We zijn afhankelijk van Ajax”, aldus Hofstede. De verdediger beschikt in Amsterdam over een doorlopend contract en geld voor een transfersom is er nauwelijks in Doetinchem. “Het ligt eraan hoe klein een klein transferbedrag is, maar een ton is voor ons niet klein. Het liefst willen we hem transfervrij.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)