Twee festivalambassadeurs voor Mañana

Gepubliceerd: 21-03-2019 11:03. Bijgewerkt: 21-03-2019 11:33

Björn van der Doelen en Vedran Mirčetić zijn aangesteld als festivalambassadeurs van Mañana Mañana. De twee muzikanten worden creatieve meedenkers voor het festival in Vorden.

"Het zijn artiesten die de organisatie nauw aan het hart liggen en worden bewonderd om wat ze doen", legt organisator De Feestfabriek uit waar een festivalambassadeur aan moet voldoen. "Hij of zij heeft een unieke stijl en smaak en deelt die met ons." De Feestfabriek vond in Vedran Mirčetić, gitarist van De Staat, en singer-songwriter Björn van der Doelen, de eerste ambassadeurs. De twee mannen dragen bij het festival onder meer nieuw talent aan. "Op deze manier vormen ze een extra paar voelsprieten voor Mañana Mañana", aldus De Feestfabriek. Onder meer Snow Coats, Maurice van Hoek, Boogie Monster en Stephanie Struijk zijn op voordracht van de ambassadeurs geboekt.

Muzikant Björn van der Doelen is niet alleen artiest, maar ook bezoeker van Mañana Mañana. Naast zijn optredens op reeds meerdere edities van het festival, is hij ook fervent campinggast. Eén van de kritiekpunten op het festival die hij tijdens de vorige editie aandroeg tegenover REGIO8, was het ontbreken van echte worstenbroodjes. Of de organisatie ook op dat vlak luistert naar haar festivalambassadeurs, is nog niet bekend.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)