Trainer Snoei jaar langer bij De Graafschap

Gepubliceerd: 23-02-2021 13:02. Bijgewerkt: 23-02-2021 13:36

Het contract van trainer Mike Snoei uit Didam bij De Graafschap wordt met een jaar verlengd. De verbintenis van de oefenmeester, die op dit moment op de tweede plek staat met de Superboeren in de Keuken Kampioen Divisie, loopt deze zomer af.

"Formeel is het nog niet rond, maar het kan wel ongeveer gaan kloppen", zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp over de contractverlenging, doelend op een bijeenkomst met de raad van commissarissen op woensdag. Voor de winterstop was er kritiek op de trainer uit Didam, maar na een 1-0 nederlaag bij Almere City heeft De Graafschap zich opgericht en is inmiddels zeven duels op rij ongeslagen in de Keuken Kampioen Divisie.

Snoei begon op 1 juli 2019 aan zijn klus bij De Graafschap. Met het het verlengen van zijn contract staat de oefenmeester tot de zomer van 2022 onder contract bij de Superboeren. De Didammer werd eerder door manager voetbalzaken Peter Hofstede geprezen voor de manier waarop de trainer een professionaliseringsslag maakt bij de Doetinchemse club.

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)