Terborgse Hercules vecht voor laatste kans

Gepubliceerd: 10-05-2019 12:05.

De tafeltennissers van het Terborgse Hercules vechten zaterdag voor hun laatste kans op lijfsbehoud in de Eredivisie. Op neutraal terrein in Nieuwegein moet de Terborgse formatie eerst zien af te rekenen met Scyedam.

"Door twee krappe nederlagen in de eerste play-down tegen Avanti spelen we een extra wedstrijd om ook voor volgend seizoen een plek in de eredivisie veilig te stellen", aldus de Terborgse club. "De verliezer van het duel degradeert naar de eerste divisie, de winnaar speelt nog een beslissingswedstrijd op 18 mei tegen Tempo-Team, de Amsterdamse nummer twee van de eerste divisie van het afgelopen seizoen." De winnaar van het duel met Tempo Team pakt de overgebleven plek in de eredivisie. De laatste ontmoeting met Scyedam resulteerde in een 4-2 zege voor de Terborgse ploeg en ook de drie ontmoetingen daarvoor waren een prooi voor Hercules.

Voor volgend seizoen heeft Hercules zich versterkt met Jamshid Sedigh, die nu nog actief is voor eredivisionist Salamanders uit Wageningen. "De geboren Iranees woont in Velp en heeft in het recente verleden warme tafeltennisbanden gesmeed met Hercules", aldus de Terborgse tafeltennisvereniging. Tegenover de komst van Sedigh lijkt het afscheid van Jelle Bosman te staan, die volgens de club zijn bat aan de wilgen gaat hangen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)