Telefoon van kappers staat roodgloeiend

Gepubliceerd: 14-12-2020 15:12. Bijgewerkt: 14-12-2020 16:28

De telefoons bij de kapsalons in de regio staan roodgloeiend nadat maandagmiddag bekend werd dat ze als gevolg van de strengere coronamaatregelen hun deuren moeten sluiten. Kappers in onder meer Doetinchem en Wehl zitten tot maandagavond volgepland.

In het pakket met nieuwe maatregelen, dat maandagmiddag uitlekte, kwam naar voren dat alle kapsalons tot minimaal 19 januari hun deuren moeten sluiten. “Daardoor is het nu ontzettend druk aan de telefoon en met mensen bij onze zaak die een afspraak willen maken”, vertelt een leidinggevende van The Hair Hub in Doetinchem. Door de drukte gaan de meeste kappers langer door op maandagavond om alle klanten te kunnen helpen. Ook bij Hairstyling Eric Heebing in Wehl zijn de openingstijden verruimd: “We hebben het hele team inmiddels opgeroepen om iedereen te kunnen helpen. Tot we door mogen, zullen we in shifts doorgaan.”

De kapperszaak in Doetinchem gaat maandagavond ook langer door. "Wij zijn van plan om langer door te gaan, aangezien er heel veel klanten zijn die nog een afspraak willen maken”, geeft The Hair Hub aan. “Hoe er precies uit gaat zien weten we nog niet, maar voor nu zitten we in ieder geval heel erg vol."

Foto: REGIO8 (archief, ter illustratie)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)